Ugens Link – uge 9

February 26th, 2009 af Søren Madsen

- Fitting their Workflows: University of Queensland Library – godt eksempel på en positiv skiltning og politik. Fremhæv det positive.

- Viral Marketing

- How to Succeed With Internet Forums

- Slideshare præsentation af Slideshare og mulighederne for præsentationer m.m.

- BT – Enterprise 2.0 (7 s./pdf) Social media tools as an aid to learning and collaboration in the workplace, for the Digital Generation and beyond. Enterprise 2.0 – How BT is using a variety of social media tools in the workplace to encourage communication, collaboration and knowledge sharing.

- Blame the Internet for Your Angry, Dumb, Unholy Kid bare rolig, det er ikke din skyld.

- Twitter Basics for Librarians

- Alverdens hjerner: Foren jer! artikel fra weekendavisen om “It-guruen Don Tapscott om Wikinomics, økonomien bag det nye internet og enden på en kapitalisme, som vi kender den.”

One Response to “Ugens Link – uge 9”

1. Leora Says:

Thank you for the link to Twitter Basics for Librarians!