til forsiden

Knutpunkt 2009

July 20th, 2009 af Søren Madsen

I dagene 21-22. oktober afholdes konferencen Knutpunkt 2009 – Bibliotek i samverkan för framtidens lärande i Linköping. Temaerne er undervisning, det fysiske og virtuelle læringsmiljø, digitale platforme, fremtiden for bibliotekerne, de studerende og bibliotekerne m.m.

Beskrivelse af konferencen:

Knutpunkt 2009 är en konferens som vill lyfta fram frågor kring bibliotekens arbete med lärande och förändrade lärandemiljöer. Hur möter biblioteken olika generationers skiftande behov av undervisning, fysiska lärmiljöer och digitala plattformar?

Konferensens olika föreläsningar och arbetsgrupper kommer i huvudsak att kretsa kring tre teman: biblioteket som fysisk miljö, biblioteket som digital miljö och bibliotekets undervisning.

Konferencen har fået samlet en række spændende foredrag og gode talere. Blandt talerne er John Blyberg som står bag SOPAC – The Social OPAC, der har modtaget 2009 LITA/Brett Butler Entrepreneurship Award winner announced.

Comments are closed.

Chat line is open
Name
Cancel
Make sure that you can see yourself.
Click "Allow" if prompted.
Tip: Wear headphones for better audio
Cancel
You're on the air!
Video chat is open in another browser window or tab.
Video Chat Hidden
You were disconnected. Please check your internet connection and refresh to join.