Chad styrer

June 29th, 2010 af Søren Madsen

Chad er Chad Boeninger fra Ohio University – Alden Library. Han har som få forstået at bruge alle de fremragende muligheder som web 2.0 tilbyder til at formidle bibliotekets services og tjenester. Han kombinerer blogs, wiki, video, IM, chat, Skype m.m. i sin formidling. Et eksempel til efterfølgelse. Han står bag:

- Biz Wiki – med hjælp, vejledninger og guides, videoer m.m.

- Business Blog – Tips, Tricks, and Tools for the Business Researcher

Formålet med bloggen er “…to point Ohio University faculty and student researchers to the best databases, sites, books, and other tools in order to help them with their business and economics research.” På bloggen svarer han på referencespørgsmål, har videovejledninger til emner og databaser, generelle vejledninger om information om biblioteket.

Han bliver rost på What I Learned Today…  » MARS Panel on Smart Technologies. Når han svarer på et referencespørgsmål, sørger han altid får at putte svaret ud på en blog eller en video, så andre kan have nytte af det. Fremragende ide.

Chad Boeninger skriver bloggen Library Voice.