til forsiden

Nyheder fra den akademiske verden

December 28th, 2011 af Søren Madsen

Den  engelske avis Guardian har et netværk for videregående uddannelse Higher Education Network. Indeholder mange spændende artikler og indlæg om forskning, markedsføring, studerende m.m. Et besøg værd. Nogle gode eksemplar på artikler fra sitet

Jeg stødte på dette link Altmetrics, a guide to Twitter for academics, and increasing your academic footprint: our round-up of social media blogs in 2011. For at hjælpe forskerne videre med Twitter har de udarbejdet en Twitter-guide. Den kan også hentes i pdf Using Twitter in university research, teaching and impact activities – A guide for academics and researchers.

Comments are closed.

Chat line is open
Name
Cancel
Make sure that you can see yourself.
Click "Allow" if prompted.
Tip: Wear headphones for better audio
Cancel
You're on the air!
Video chat is open in another browser window or tab.
Video Chat Hidden
You were disconnected. Please check your internet connection and refresh to join.